ADANA / YÜREĞİR - Şehit Erdoğan Türkel İlkokulu

Mehmet KUTTAN - Okul Müdürü

4 Şubat 1982 yılında Adana’nın Yüreğir İlçesinde doğdu. Doğum yeri olan Yüreğir´de ilkokulu Karacaoğlan İlkokulu´nda ve ortaokul eğitimini Reşatbey İmam Hatip  Ortaokulunda, lise eğitimini Sunar Nuri Çomu  Lisesinde tamamladı. Dicle Üniveraitesi Siirt Eğitim Fakultesinde Eğitim Bilimleri bölümünden 2004 yılında mezun oldu. 2005-2009 yılları arasında Kars Selim İlçesinde Yukarı Damlapınar İlkokulunda  öğretmenlik ve sonrasında müdürlük  görevlerinde bulundu. 2009 yılında Adana Yüreğir Kaşlıca İlkokulu´na tayini çıkması ile Müdür Yetkili Öğretmen olarak devam etti. Aladağ ve Yüreğir´de çeşitli okullarda Müdür ve Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya devam etti. Yönetim ve Organizsyon programında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren kurumumuzda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.