ADANA / YÜREĞİR - Şehit Erdoğan Türkel İlkokulu

Şehit Erdoğan Türkel İlkokulu

Yakapınar Mahallesi Gazipaşa Bulvarı No 45/1 Yüreğir ADANA
Vizyon
Milli değerlerinin bilincinde olan bilimin ışığında üreten, sorgulayan, öğrenmeyi öğrenen , güvenilir, paylaşımcı bireyler yetiştiren, değerler kurumu olmak.
Misyon
Eğitim-öğretim programını, çevre şartlarını da dikkate alarak, etkili ve verimli bir şekilde uygulayarak öğrencilerimizi, ülkemizin milli ve manevi değerlerine bağlı; çevre bilinci olan, bilimsel düşünebilen, iyi iletişim kurabilen ve öğrenmeyi öğrenebilen bireyler olarak yetiştirmektir.
Klima.kalorifer
Ulaşım
Okulumuza saat başı Taşköprü´den hareket eden 181, 187 ve 191 Nolu Belediye Otobüsleri ve saatleri belli olmamakla birlikte Ceyhan ve Osmaniye Dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Eski adı MİSİS olan Yakapınar Beldesi, Yeni Belediye yasası ile Yüreğir´e bağlı Yakapınar Mahallesi olmuştur.
27 KM